bawak laju bawak slow, dah masuk tu jangan lupa follow. tank qiu (^.^)~

bukan nak cari folower, nak cari geng

Monday, July 18, 2011

hari ini dalam sejarah hidup gua

gua pon taktau kenapa hari ini  bersejarah dalam hidup gua. dia punya feeling tu lain macam der. gua nak cer la sikit apa jadi kan. hehe

pagi tadi gua bangun awai masak nasik dua pot. nasik masak sempurna. gua sangat gembira. tengahari gua makan nasik. sedap. gua gembira lagi.

ptg td gua attend intebiu, gua dapat keja. alhamdulillah gua sgt bersyukur rezki tuhan bagi. gembira2.

lepas tu gua pi dusun, buah banyak tol arini sampai penuh bonet keta. hehe. syok2 dan oh sangat gembira. :D

malam td moto kawan gua masuk bendang. katanya brake disc sangkut. gua gembira. hehehe. eh jap, gua gembira ka tak gembira ni?? konfius suda.

8 comments:

  1. Tahniah dah dapat kerja.. tapi bab gembira moto kawan masuk bendang memang jahat.. haha

    ReplyDelete
  2. wah ! orang tu da dapat qeja..tahniah2 ^^

    ReplyDelete
  3. hehee... yang part last tu gembira? hehe.. wah congrats dapat keje.. =)

    ReplyDelete
  4. aku pon tumpang gembira hg da wt moto aku...hehehe

    ReplyDelete